Witte puntjes onstaan als reactie op zout, kalk uit water of vaatwasmiddel. De verkleuringen zijn onschadelijk en vallen onder gebruikerssporen en dus niet onder de garantievoorwaarden.
De verkleuringen zijn het eenvoudigst te verwijderen met schoonmaakazijn en een afwasborstel. Je kunt ook kiezen voor een RVS reiniger, zoals de BK stainless steel cleaner. Gebruik hierbij een zachte doek.
Artikelen in deze sectie
- Hoe maak ik mijn kookpan het beste schoon?
- Er zitten witte puntjes op mijn kookpan. Hoe komt dit en hoe kan ik dit verwijderen?
- Hoe voorkom ik dat mijn eten aanbakt?
- Hoe maak ik mijn koekenpan of braadpan het beste schoon?
- Hoe kan ik klepperen van glasdeksels voorkomen, aangezien zij geen stoomgaatje hebben?
- Maakt het uit hoe hoog ik het vuur zet?
- Er zitten vlekjes op mijn kookpan. Hoe komt dit en hoe kan ik dit voorkomen?
- DE ANTI-AANBAKLAAG VAN DE BK NATURE SERIE
- HET SCHOONMAKEN VAN MIJN GIETIJZEREN GRILLPAN/BRAADPAN
- KAN MIJN STOOFPOT BEGINNEN ROESTEN EN WAT DOE IK ALS DIT GEBEURT?