Ja, het is aan te raden altijd de vlam onder de bodem van de pan te houden. Zo wordt de greep of steel van je pan niet te heet, waardoor de greep of steel minder snel los gaat zitten. Daarnaast is dit natuurlijk wel zo veilig! Kies daarom voor een maat gaspit die overeenkomt met de bodem van de pan. De punten van de gasvlam zijn het heetst. Bij gebruik van een te grote gaspit wordt de greep of steel daarom extra verhit. Zodra het eten kook, kun je de gasvlammen temperen.
Artikelen in deze sectie
- Hoe maak ik mijn kookpan het beste schoon?
- Er zitten witte puntjes op mijn kookpan. Hoe komt dit en hoe kan ik dit verwijderen?
- Hoe voorkom ik dat mijn eten aanbakt?
- Hoe maak ik mijn koekenpan of braadpan het beste schoon?
- Hoe kan ik klepperen van glasdeksels voorkomen, aangezien zij geen stoomgaatje hebben?
- Maakt het uit hoe hoog ik het vuur zet?
- Er zitten vlekjes op mijn kookpan. Hoe komt dit en hoe kan ik dit voorkomen?
- DE ANTI-AANBAKLAAG VAN DE BK NATURE SERIE
- HET SCHOONMAKEN VAN MIJN GIETIJZEREN GRILLPAN/BRAADPAN
- KAN MIJN STOOFPOT BEGINNEN ROESTEN EN WAT DOE IK ALS DIT GEBEURT?