Wat is het verschil tussen de verschillende anti-aanbaklagen? Wat is het verschil tussen de verschillende anti-aanbaklagen?

Wat is het verschil tussen de verschillende anti-aanbaklagen?

3-PLY, Perfect geschikt voor biefstuk!
Rood vlees, zoals biefstuk bak je het beste in een RVS of beter nog: in een 3-ply koekenpan. In deze koekenpannen kun je bakken op hoge temperaturen. Zo kun je je vlees goed aanbraden, maar blijft het vlees mals en sappig. De BK Conical Deluxe koekenpan is hiervoor erg geschikt. Ook dankzij haar reliëfbodem, waardoor het bakvet goed verdeeld wordt over de bodem.

Eigenschappen
Unieke reliëfbodem voor perfect aanbraden
Levenslang bakplezier
Perfect voor bakken op hoge temperatuur

De klassieke anti-aanbaklaag is perfect geschikt voor vis
Verras jij jouw vrienden en familie met vis? Een pan met een klassieke anti-aanbaklaag is dan het meest geschikt. Kies bijvoorbeeld voor de BK Easy Induction koekenpannen.

Eigenschappen
Superieure anti-aanbaklaag
Bakken zonder vetten
Vaatwasmachine bestendig

De keramische anti-aanbaklaag is perfect geschikt voor aardappels
Krokante aardappeltjes als feestelijk bijgerecht bereid je in een koekenpan met keramische anti-aanbaklaag. Voeg rozemarijn en zeezout toe voor extra smaak. De BK Balans+ koekenpannen zijn hier perfect voor!

Eigenschappen
Geschikt voor zeer hoge temperaturen
Harde coating: zeer krasbestendig
Knapperig resultaat

Eigentijdse anti-aanbaklaag is perfect geschikt voor ei
Serveer jij een gebakken ei bij het ontbijt? Gebruik dan een koekenpan met en moderne anti-aanbaklaag. Hierin gebruik je weinig boter tijdens het bakken, maar je ei blijft niet aan de bodem kleven. Een moderne anti-aanbaklaag zit bijvoorbeeld in de BK Granite koekenpannen. Welke ook nog eens een hele moderne uitstraling hebben.

Eigenschappen
Bakken zonder vetten
Eigentijds granieten look
Geschikt voor de vaatwasmachine