mceclip0.pngmceclip1.png

 

1. Lees deze instructie geheel goed door.
2. Verwijder het verpakkingsmateriaal en eventuele etiketten voor gebruik en was de pan af in heet water met mild afwasmiddel, spoel vervolgens af en droog de pan.
3. De frituurpan mag met maximaal 3 liter olie of frituurvet gevuld worden!
4. Wees voorzichtig bij het plaatsen van het mandje (incl ingrediënten) in de frituurpan met hete olie . Dit kan spatten.
5. Blijf tijdens het frituren bij de frituurpan om het frituren in de gaten te houden. Let op: laat geen kinderen in de buurt van de frituurpan tijdens het gebruik!
6. De onderdelen: pan, deksel en mandje, kunnen heet worden. Let daarom op dat u de pan niet met blote handen aanraakt tijdens het frituren of bij het verplaatsen van de pan. Gebruik altijd ovenwanten of pannenlappen!
7. Om de gefrituurde producten uit te laten lekken, plaatst u de steunen van het mandje op de zwarte grepen van de frituurpan.
8. Verplaats een hete frituurpan niet na gebruik. Laat deze op de uitgeschakelde warmtebron staan totdat de pan is afgekoeld.
9. Gebruik geen scherpe of puntige voorwerpen in de pan om beschadigingen te voorkomen die aanbranden en verkleuring kunnen veroorzaken.
10. Hete emaille pannen nooit plotseling laten afkoelen, maar zo geleidelijk mogelijk. Dit om beschadigingen aan het emaille te voorkomen.
11. Plaats de frituurpan niet in een oven of magnetron!
12. Alle onderdelen mogen in de vaatwasser.