Tri-ply is een drielaagsconstructie en bestaat uit een buitenlaag van 18/0 roestvast staal en een binnenlaag van 18/10 roestvast edelstaal, waartussen een laag versmolten aluminium is aangebracht.
De combinatie van warmtegeleidend aluminium en duurzaam roestvast staal zorgt voor een snelle opwarming van de pan en perfecte warmtebeheersing. Dit werkt energiebesparend. Om zo lang mogelijk van uw BK pannen met reliëfbodem te genieten, zullen de volgende tips u zeker van pas komen:

Tips voor gebruik
Om optimaal gebruik te maken van dit unieke BK braadoppervlak, dient de pan allereerst goed verhit te worden. Als de pan heet is voegt u voldoende olie of boter toe, waarna u het voedsel in de pan legt. Dit is de ideale bodem voor het op hoge temperaturen dichtschroeien van vlees of het maken van pannenkoeken. Om eventuele krassen op uw kookplaat te vermijden niet met uw pannen op uw (inductie-) kookplaat schuiven. Let op: gebruik ovenwanten, stelen kunnen heet worden.

Onderhoud
Was een nieuwe pan met een mild afwasmiddel, daarna afspoelen en afdrogen. BK Conical Deluxe pannen kunnen in de afwasmachine.

Garantie
BK pannen zijn met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en nauwgezet gecontroleerd. De garantie dekt fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen. De garantie heeft een looptijd van twee jaar (alleen op vertoon van uw aankoopbewijs) en dekt geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage. Voor Kunststof onderdelen geldt, dat u deze tegen een redelijke vergoeding via www.bk.nl kunt bestellen (indien voorradig).

Tot slot
Wij wensen u vele buitengewoon geslaagde en smaakvolle gerechten toe! Voor eventuele vragen of opmerkingen over uw BK producten kunt u zich wenden tot onze service afdeling.