Ik heb een klacht over de dienstverlening, waar kan ik terecht? Ik heb een klacht over de dienstverlening, waar kan ik terecht?

Ik heb een klacht over de dienstverlening, waar kan ik terecht?

Wat vervelend dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Een klacht kunt u indienen door middel van een volledig ingevuld contactformulier. Beschrijf de klacht en toedracht zo volledig mogelijk. Het contactformulier kan van een bijlage worden voorzien (JPG, PNG)

  • Een inhoudelijk antwoord volgt uiterlijk binnen 5 werkdagen.
  • Het is mogelijk dat u gevraagd wordt een nadere toelichting te verstrekken.

Tevens is het mogelijk de klacht over het bedrijf of medewerker in te dienen via de Geschillencommissie Thuiswinkel zoals hieronder beschreven.

  • Als u een klacht heeft, na de aankoop van een product of na het afnemen van een dienst, dient u deze eerst aan de verkoper voor te leggen. Wordt de klacht niet naar wens opgelost? Dan biedt Thuiswinkel.org klachtenbemiddeling.
  • Klik hier voor de meest actuele informatie en procedure van Thuiswinkel.org
  • Klik hier voor de de website www.sgc.nl

Kunt u hier geen passend antwoord vinden? Stel uw vraag via het contactformulier.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).