Witte puntjes onstaan als reactie op zout, kalk uit water of vaatwasmiddel. De verkleuringen zijn onschadelijk en vallen onder gebruikerssporen en dus niet onder de garantievoorwaarden.
De verkleuringen zijn het eenvoudigst te verwijderen met schoonmaakazijn en een afwasborstel. Je kunt ook kiezen voor een RVS reiniger, zoals de BK stainless steel cleaner. Gebruik hierbij een zachte doek.
Artikelen in deze sectie
- Er zitten witte puntjes op mijn kookpan. Hoe komt dit en hoe kan ik dit verwijderen?
- Mijn eten is aangebrand! Hoe maak ik mijn kookpan weer schoon?
- Wat is het voordeel van een RVS greep ten opzichte van een kunststof greep?
- Hoe weet ik of mijn pan inductie geschikt is?
- Kan ik mijn pannen na gebruik op gas nog op een andere warmtebron gebruiken?
- Hoe verwijder ik lijmresten in mijn pan?
- Hoe voorkom ik dat mijn kookpan aanbrand?