Wat zijn de betaalmethoden op de BK website? Wat zijn de betaalmethoden op de BK website?

Wat zijn de betaalmethoden op de BK website?

Via onderstaande wijzen kun je op onze website betalen

iDeal

Betaal via je eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving.

PayPal

Betaal via je vertrouwde PayPal account

Mastercard

Via beveiligde creditcardtransactie betalen. (Een wachtwoord of andere beveiligingsvraag kan worden gesteld, afhankelijk van jouw persoonlijke instelling)

Diners Club

Via beveiligde creditcardtransactie betalen. (Een wachtwoord of andere beveiligingsvraag kan worden gesteld, afhankelijk van jouw persoonlijke instelling)

VISA

Via beveiligde creditcardtransactie betalen. (Een wachtwoord of andere beveiligingsvraag kan worden gesteld, afhankelijk van jouw persoonlijke instelling)

American Express

Via beveiligde creditcardtransactie betalen. (Een wachtwoord of andere beveiligingsvraag kan worden gesteld, afhankelijk van jouw persoonlijke instelling)

Maestro

Via beveiligde debitcardtransactie betalen. (Een wachtwoord of andere beveiligingsvraag kan worden gesteld, afhankelijk van jouw persoonlijke instelling)