Ik heb een kortingscode. Hoe kan ik deze verzilveren? Ik heb een kortingscode. Hoe kan ik deze verzilveren?

Ik heb een kortingscode. Hoe kan ik deze verzilveren?

Jouw kortingscode kun je tijdens het bestelproces invullen door te klikken op ‘Ik heb een kortingscode’. Vul daar je kortingscode in. Let hierbij op hoofdletters. Komt het te betalen bedrag van jouw bestelling uit op €0,-? Kies dan bij betaalmethode voor: ‘Ik maak gebruik van een kortingscode’.

TIP: heb je de kortingscode digitaal ontvangen? Kopieer en plak deze in het kortingscode-veld. Let er wel op dat er geen spatie voor de kortingscode staat.

Krijg je een foutmelding? Controleer dan de volgende zaken:

• Is je kortingscode nog geldig? Je kunt op verschillende manieren aan een kortingscode van BK komen. Hier zitten altijd bepaalde voorwaarden aan vast. Controleer daarom altijd in de voorwaarden wat de geldigheidsdatum is van jouw specifieke kortingscode.
  • Heb je de kortingscode precies overgenomen? Let daarbij op hoofdletters en dat er geen spatie voor de kortingscode staat.
  • Heb je de kortingscode al een keer gebruikt? De meeste kortingscodes van BK zijn maar één keer te gebruiken. Let hier dus op bij het plaatsen of eventueel annuleren van jouw bestelling.

Helaas hebben wij ondervonden dat een kortingscode verzilveren niet altijd succesvol gaat wanneer je gebruik maakt van een Android tablet. We zoeken dit nog uit. Het advies is om het op een reguliere computer, een iPad of een mobiel nogmaals te proberen.

Kun je niet klikken op ‘ik heb een kortingscode’? Dan kan het zijn dat Javascript is uitgeschakeld in jouw browser. Zorg voor een goed werkbare website altijd dat Javascript is ingeschakeld. Dit kun je doen in de instellingen van je browser.