Bakken met BK Easy Induction pannen met een Teflon® coating met uitstekende antiaanbak eigenschappen is gemakkelijk en gezond. Het vereist minder vet. Om zo lang mogelijk van uw BK Easy Induction pannen te genieten, zullen de volgende tips u zeker van pas komen:

Tips voor gebruik
Was een nieuwe pan met een mild afwasmiddel, daarna afspoelen en afdrogen. Wrijf de binnenkant van de pan in met wat slaolie. Zorg ervoor dat een pan die verhit wordt altijd wat vloeistof of vet bevat. Gebruik houten of kunststof spatels,
gardes e.d. Gebruik geen metalen voorwerpen, deze kunnen de coating beschadigen. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsjes. Bij koken op gas, dient de gasvlam onder de pan te blijven, om onnodige schade aan de pan te voorkomen. Om eventuele krassen op uw kookplaat te vermijden niet met uw pannen op uw kookplaat schuiven.

Onderhoud
BK Easy Induction pannen kunnen in de afwasmachine. Voor langer behoud van uw Teflon® coating en haar unieke eigenschappen raden wij u aan de pan af te wassen met een zachte spons in warm water met een beetje afwasmiddel.
Daarna weer invetten met een beetje slaolie.

Garantie
BK pannen zijn met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en nauwgezet gecontroleerd. De garantie dekt fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen. De garantie heeft een looptijd van twee jaar (alleen op vertoon van uw aankoopbewijs) en dekt geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage. Voor
kunststof onderdelen geldt, dat u deze tegen een redelijke vergoeding via www.bk.nl kunt bestellen (indien voorradig).

Tot slot
wensen wij u vele buitengewoon geslaagde en smaakvolle gerechten toe! Voor eventuele vragen of opmerkingen over uw BK producten kunt u contact opnemen met onze service afdeling.