De BK Infinity pannen hebben een sterke antiaanbaklaag, waardoor je vetarm kunt bakken en je gerecht niet in je pan blijft plakken. Om zo lang mogelijk van jouw BK pannen te genieten, zullen de volgende tips zeker van pas komen:

Tips voor gebruik
Was een nieuwe pan met een mild afwasmiddel, daarna afspoelen en afdrogen. Wrijf de binnenkant van de pan in met wat slaolie. Zorg ervoor dat een pan die verhit wordt altijd wat vloeistof of vet bevat. In de BK Infinity pannen kun je metalen keukenhulpen gebruiken, voor langer behoud van de anti-aanbaklaag raden wij houten of kunststof spatels aan. Gebruik geen schuurmiddel of schuursponsjes. Bij koken op gas, dient de gasvlam onder de pan te blijven, om onnodige schade aan de pan te voorkomen. Om eventuele krassen op uw kookplaat te vermijden niet met uw pannen op uw kookplaat schuiven.

Onderhoud
BK Infinity pannen kunnen in de afwasmachine. Voor langer behoud van de coating en haar unieke eigenschappen raden wij aan de pan af te wassen met een zachte spons in warm water met een beetje afwasmiddel. Daarna weer invetten met een beetje slaolie. Wanneer de steel los begint te raken van de pan, draai deze met een schroevendraaier vast.

Garantie
BK pannen zijn met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en nauwgezet gecontroleerd. De garantie dekt fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen. De garantie heeft een looptijd van 5 jaar (alleen op vertoon van het aankoopbewijs) en dekt geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage.

Productregistratie
Wilt u op de hoogte blijven over het laatste nieuws over uw BK product? Kookinspiratie en tips ontvangen? Registreer uw product dan via https://service.bk.nl/productregistratie/ en ontvang de volledig productondersteuning zoals u dat van ons mag verwachten.

Tot slot
Wij wensen u vele buitengewoon geslaagde en smaakvolle gerechten toe! Voor eventuele vragen of opmerkingen over uw BK producten kunt u zich wenden tot onze service afdeling