Gebruiksaanwijzing (NL)
De nieuwe pan voor het eerste gebruik afwassen in heet water met een mild afwasmiddel, spoelen en afdrogen. Silverline mag niet in de afwasmachine! De beste resultaten bereikt u als volgt:

Bakken
1. De pan eerst goed droog voorverwarmen.
2. Dan pas de olie, boter of vet erin doen.

Grillen

De pan eerst goed verhitten en vervolgens het te roosteren vlees, zonder vet toe te voegen in de pan leggen. Dé uitkomst voor hen die een vetarm dieet volgen. Denk er wel aan gas- of stroomtoevoer te verminderen, zodra het gerecht aan de onderkant lichtbruin wordt. Draai het snel om en bak de andere kant. Zo krijgt u een heerlijk en prachtig bakprodukt dat gelijkmatig bruin is en niet aan de pan vastbakt. De steel is hittebestendig en ovenvast tot 160˚C. De steel dus niet aan de directe vlam blootstellen. Plaats uw pannen altijd zo op het fornuis en stel het gas zodanig af, dat de gasvlam binnen de omtrek van de panbodem blijft. Zo spaart u niet alleen pan en steel, u bespaart ook heel wat energie. Gebruik bij elektrische kookplaten altijd de kookzone die het meest met de panbodem overeenkomt.

Onderhoud

U doet dit het beste wanneer de pan nog warm is. Gebruik een plastic of nylon spons en heet zeepsop. Gebruik nooit soda, dat tast aluminium aan. Vastgezette resten kunt u verwijderen door uitkoken met water waarin wat zout is gedaan. Nooit met scherpe voorwerpen in de pan steken of krassen. De pannen niet in de afwasmachine plaatsen.

Garantie

BK pannen zijn met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en nauwgezet gecontroleerd. De garantie dekt fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen. De garantie heeft een looptijd van twee jaar (alleen op vertoon van uw aankoopbewijs) en dekt geen schade die het gevolg is van foutief gebruik, onzorgvuldig onderhoud of natuurlijke slijtage. Voor kunststof onderdelen geldt, dat u deze tegen een redelijke vergoeding via www.bk.nl kunt bestellen (indien voorradig).

Productregistratie

Wilt u op de hoogte blijven over het laatste nieuws over uw BK product? Kookinspiratie en tips ontvangen? Registreer uw product dan via www.bkcookware.com en ontvang de volledig productondersteuning zoals u dat van ons mag verwachten.

Tot slot

wensen wij u vele buitengewoon geslaagde en smaakvolle gerechten toe! Voor eventuele vragen of opmerkingen over uw BK producten kunt u contact opnemen met onze service afdeling. service@bk.nl
www.bk.nl